pondělí 16. března 2015

Chytré stavební materiály od Marcons International s.r.o.

Chytré stavební materiály od Marcons International s.r.o.

Co patří k největším problémům stavitelů, stavebních firem, obkladačů, podlahářů, ale i kutilů a chalupářů?

Odpověď je jednoduchá. Všechny trápí, kde sehnat kvalitní stavební materiály a na koho se obrátit, když je třeba vyřešit nečekanou komplikaci.


A přitom řešení je na dosah…

Kdykoliv budete potřebovat koupit nejrůznější stavební materiály nebo se o nich poradit, obraťte se na nás! Nejsme jen pouhý obchod. Chceme se stát Vašim partnerem ve stavebnictví, a proto kromě prodeje nabízíme také kvalifikované poradenství – zejména v oboru stavební chemie.

Co pro vás uděláme lépe než ostatní?

·        Kvalifikovaně radíme a poskytujeme konzultace
·        U nás nemarníte čas, nemusíte studovat cedulky a porovnávat produkty mezi regály
·        Pomáháme vybrat vhodné řešení pro Váš projekt nebo problém

Provedeme vás světem stavební chemie

Stavební chemie je naší specialitou. Máme pro tento obor skutečné zapálení. Neustále sledujeme velké množství výrobců tak, abyste u nás vždy našli nejen osvědčená řešení, ale i nejrůznější zlepšováky a „vychytávky“, které vám dají náskok před ostatními. Troufáme si říci, že náš sklad v Praze jen tak někdo nepřekoná. Vy si tak můžete být jistí, že vždy dostanete přesně to, co potřebujete.

Máme pro vás k dispozici skladem nepřeberné množství lepidel, hydroizolačních systémů, tmelů, stěrek, spárovacích hmot, epoxydových pryskyřic, nátěrů, přísad, čističů a zkrátka všeho, čím na stavbě vyřešíte standardní i neobvyklé úkoly. Schválně se u nás zastavte a uvidíte, kam se obor stavební chemie v poslední době posunul. Třeba se dozvíte o nějaké inovaci, která vám o něco usnadní práci a ušetří spoustu nervů!

Pro stavební chemii jen do Prahy 10!

Naši prodejnu hledejte v ulici Služeb 609/6 na Praze 10. Dostanete zde rozšířený sortiment stavební chemie MAPEI, Schönox, Sika, Schomburg, MasterSil, Excel-Mix, Weber Terranova, Sopro a další.

Zastavte se mezi profesionály

Pravidelně k nám chodí ti nejlepší obkladači, podlaháři i další zkušení stavaři. Přidejte se k nim a také u nás pořídíte veškeré profesionální nářadí včetně diamantových kotoučů a další užitečné výbavy.


Využijte naše zkušenosti

V oboru stavebních materiálů nejsme žádní nováčci. Máme za sebou roky poctivé práce a stejně jako vy se snažíme zákazníkům poskytnout ty nejlepší produkty a služby. Proč byste měli trávit hodiny vyhledáváním a srovnáváním, když u nás stačí položit jednu otázku? Jdeme s dobou a vážíme si vašeho času – ochotně vám poradíme i přes telefon či email. A pokud to bude potřeba, poradíme si i s dopravou materiálu na místo určení.


Jak pracujeme a co je náš cíl

Klíč k pochopení naší firemní filosofie je jednoduchý. Pokud se vám, našim zákazníkům, bude dařit, budeme spokojení i my. Kontaktujte nás telefonicky, emailem nebo osobně. Ochotně vyslechneme popis vašeho záměru či problému a následně uděláme vše proto, abychom přišli s řešením, za které zaplatíte férovou cenu. Pokud to půjde, poradíme i jak ušetřit nebo jak si celý postup zjednodušit.

Našim dlouhodobým cílem je budování kontaktů se zákazníky, kteří se k nám budou vracet. Moc dobře chápeme, že to je možné jen pokud dosáhneme vaší spokojenosti. Stavebnictví nás skutečně baví, a pokud to vnímáte stejně, budeme rádi, když nás navštívíte. Vyzkoušejte nás v kamenné prodejně nebo v e-shopu, určitě nebudete litovat!


Široké využití materiálůNaše materiály mají veliké využití, nabízíme např. stavební chemii pro OBKLADY a DLAŽBY,
jako jsou lepidla, penetrace, nivelační hmoty, spárovačky, pružné tmely, systémy pro tlumení kročejového hluku, dále nářadí jako třeba řezačky na dlažbu, hladítka nerezová zubová i rovná – natahováky, hladítka molitanová, hladítka spárovací, washboye, diamantové kotouče, diamantové vrtání do dlažeb a obkladů, křížky (již od 1mm!), klínky, vyrovnávací systémy pro velkoformátové dlažby, míchadla, štětce, vodováhy, přísavky a další.

Pro KOUPELNY nabízíme penetrace, nivelační hmoty, lepidla, spárovací hmoty, hydroizolace, pružné tmely atd.

Pro BALKÓNY A TERASY - kotevní nátěry, penetrace, rychlé betony, opravné malty a stěrky, hydroizolace, lepidla, spárovačky, pružné tmely atd.

Pro BAZÉNY - kotevní nátěry, vyrovnávky, penetrace, hydroizolace, epoxidové malty a jiné ucpávky prostupů, lepidla, pružné tmely, spárovací hmoty atd.

HYDROIZOLACE - prodyšné i parozábranné, velmi tvrdé anebo naopak velmi pružné, stěrkové, cementové, disperzní, krystalizační, foliové, polyuretanové, živičné a bitumenové.

Stavební chemie pro OPRAVY POVRCHŮ - malty a stěrky na všechny typy povrchů a problémů: na podlahy i stěny, venkovní i vnitřní, tenkovrstvé, silnovrstvé, samonivelační, cementové, sádrové / anhydritové, cementoepoxidové atd.

Pro PODLAHY – samonivelační hmoty, penetrace, opravné malty, rychlé i klasické betony, kotvící nátěry, lepidla na podlahové krytiny, systémy pro útlum kročejového hluku, nátěry do garáží, dílen, vnitřních prostor, probarvené (samonivelační) stěrky, dekorativní cementoepoxidové stěrky atd.

Pro LITÉ PODLAHY nabízíme: polystyren, izolace, mirelon, stavební a separační folie, obvodové dilatační pásky, sponkovačky, sponky, lepicí pásky atd.

SANACE VLHKOSTI - chemické clony, sanační omítky, štuky a nátěry, hydroizolace a odstraňovače plísní.


Jaké značky u nás najdete?

Značky stavební chemie: MAPEI, Schönox, Sika, Schomburg, MasterSil, Excel-Mix, Weber Terranova, Sopro, KIESEL, BASF – PCI, ARDEX, QUICK-MIX, HAHNE, BAUMIT, MISTRAL, JUB, MUREXIN a MAXIT.

Dále nabízíme nářadí, lišty, profily a doplňky značek: KAUFMANN, MONTOLIT, RAIMONDI, RUBI, GENT, CEDIMA, DURAL, VERTEX, HPI a SCHLÜTER SYSTEMS.

Stavební materiály značek: BACHL, BEST, DITON a BUILDING SP.


5 komentářů:

  1. Mockrát díky za tip. Tu firmu si určitě uložím. Plánuji právě tento rok trochu rozsáhlejší rekonstrukci, takže se mi tipy kde sehnat stavební materiál určitě budou hodit. Když už jsme u toho, dá se u nich sehnat třeba i termoizolační stěrka? Právě tu budu asi potřebovat jako jednu z prvních věcí.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím se přidat, takový tip se mi zrovna celkem hodí. Chystám se během léta dělat v domě nové omítky a právě přemýšlím jakou značku vybrat. Abych ale pravdu řekl, tak se zatím nejvíc přikláním k těm od Baumitu. Projížděl jsem si jejich stránky a musím říct, že celkově se mi ta řešení, která nejen pro rekonstrukce nabízí velice líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jak to dopadlo? Náš soused teď přes léto také dělal novou fasádu a musím teda říct, že ten jeho dům hodně prokoukl. Ona taková fasádní omítka dokáže udělat opravdu neskutečný rozdíl. My bychom se do toho také rádi pustili, ale v našem případě je bohužel potřeba prvně dodělat zateplení a to bude nějakou dobu trvat.

      Vymazat
  3. No, my se taky pomalu připravujeme na rekonstrukci. Díky za tip. Zatím ale nemáme bohužel dořešené to, jak to zafinancujeme. Jako ideální možnost se mi jeví hypotéka. Dokonce jsem si tu i zkoušela dělat výpočet hypotéky a podle všeho bychom to snad měli nějak utáhnout, tak doufám, že nám ji vůbec dají.

    OdpovědětVymazat
  4. Chci se zeptat, chystáme se teď pustit do malování celého domu a nevíme moc jakou barvu zvolit. Myslíte, že bude stačit obyčejný primalex? Nebo by bylo lepší se dívat po nějaké jiné značce? Budu ráda za jakékoliv tipy. Osobně s malováním nemám moc zkušeností. Naposledy, když jsem se do toho pustila, tak byla barva úplně všude, takže tentokrát určitě krepovými páskami a igelitem šetřit nebudu.

    OdpovědětVymazat